HTML

TRAFFIPAX ÉS LÉZERVÉDELEM

Radardetektorokkal, traffipaxjelző készülékekkel, lézerblokkolókkal Ön is elkerülheti a sebességhatár átlépésével járó esetleges büntetést, ami 2008 májusától lakott területen (50km/h-ás sebességkorlátozás mellett) 65km/h-val haladva 30.000,- Ft összegű lehet, valamint autópályán (130km/h) hasonló mértékű bírsághoz elég 143km/h-val haladni!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Whistler Pro78

2009.04.24. 17:49 Cézár imádó

A Pro 78-as készülék a nagymúltú gyártó felsőkategóriás készüléke, a csúcskészülék a palettán.

A készülék tartalmazza valamennyi létező kényelmi funkciót:

  • szöveges (kék) kijelző
  • beszélő üzemmód (angol)
  • 3-féle városi üzemmód a jobb szűrés érdekében
  • figyelt sávok egyenként ki-, bekapcsolhatók

Saját extrák:

- bekapcsolható kettős LED-periszkóp: a készüléken tovább fokozhatjuk a vizuális riasztást a funkció bekapcsolásával. Ekkor, riasztás esetén a készülék tetején lévő két LED is felvillan, tovább segítve ezzel a vezető figyelmét felhívni a közelgő veszélyre

- akkumulátor védő funkció: arra az esetre, ha készülékünket elfelejtenénk kikapcsolni az autóval történő leparkolás, ill. a motor leállítása után.

- automata fényerőállítás: a készülék a külső fényviszonyoknak megfelelően automatikusan beállítja a készülék kijelzőjének fényerejét, így az bármilyen napszakban jól olvasható. Természetesen manuális állításra is van lehetőség.

Szólj hozzá!

Címkék: detektor lézer traffipax whistler pro78

A bejegyzés trackback címe:

https://blokkolo.blog.hu/api/trackback/id/tr61084435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása