HTML

TRAFFIPAX ÉS LÉZERVÉDELEM

Radardetektorokkal, traffipaxjelző készülékekkel, lézerblokkolókkal Ön is elkerülheti a sebességhatár átlépésével járó esetleges büntetést, ami 2008 májusától lakott területen (50km/h-ás sebességkorlátozás mellett) 65km/h-val haladva 30.000,- Ft összegű lehet, valamint autópályán (130km/h) hasonló mértékű bírsághoz elég 143km/h-val haladni!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Target LT-400

2009.04.24. 18:33 Cézár imádó

Garázskapunyitó lézerrendszer (opcionális!), melyet fixen, az autó elejére kell telepíteni, irányszöge vízszintesen 20° függőlegesen 16°. Jel észlelése esetén tájékoztató jelzést ad a vezetőnek (LED és hangjelzés) és automatikusan sugározni kezdi a saját azonosítóját. Ha a bejövő jel nem a saját bázisállomásától származik, akkor 8 másodpercen belül automatikusan kikapcsol, hogy más eszköz (pl. az ugyancsak 904 nanométeres hullámhosszt használó rendőrségi lézeres sebességmérők) működését ne zavarja, addig azonban blokkolja a bejövő lézeres jelet, így a sebességmérők jelét is.

Szólj hozzá!

Címkék: lézer target blokkoló lt 400

A bejegyzés trackback címe:

https://blokkolo.blog.hu/api/trackback/id/tr921084512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása